Palafolls ja té apunt la 19a Setmana de la Gent Gran

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La gent de la tercera edat del nostre municipi tornarà a ser la protagonista durant una setmana aquest mes de setembre. El proper dijous 16 s’iniciaran els actes del programa de la Setmana de la Gent Gran, que enguany arriba a la 19a edició.

Impulsada des de l’Ajuntament de Palafolls i l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Palafolls, aquesta iniciativa començarà amb una caminada fins el Molí d’en Puigvert, una sortida ja clàssica d’altres anys i que arrencarà a les 9 del matí des del Casal d’Avis, el mateix lloc on cal fer la inscripció amb un preu de 2 euros. El mateix dia, al servei de Respir, es durà a terme un taller de caninoteràpia.

Divendres està prevista una sortida a la ciutat veïna de Blanes, que precedirà una altra excursió, la que es farà al monestir de Montserrat l’endemà dissabte dia 18. En aquest cas, cal també inscripció prèvia al casal.

Un dels actes que es mantenen any rere any al cartell de les activitats de la Setmana de la Gent Gran és l’Homenatge a les parelles que fan 50 anys de casats. Enguany, no només se celebren els que compleixen les noces d’or el 2021 sinó també els que van celebrar-les l’any passat. L’acte es durà a terme a les 6 de la tarda al Casal d’Avis.

El programa de propostes es tancarà el dilluns 20 de setembre, amb una visita i un concert a l’Escola Municipal de Música i Dansa i una sessió de classes obertes de gimnàstica, de 8:30h a 11:30h davant del casal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics