Surt a licitació la redacció del pla inicial de manteniment d’equipaments municipals de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Diputació de Barcelona ha tret a licitació la redacció del pla inicial de manteniment dels equipament municipals del nostre municipi, juntament amb els de Sant Joan Despí i Ullastrell.

Segons la l’ens supramunicipal, la manca de manteniment dels equipaments municipals és una problemàtica “força estesa”, i afirma que habitualment es dediquen esforços a solucionar problemes diaris amb correccions. En aquest sentit, segons la Diputació cal disposar de contractes de manteniment obligatori per tal d’allargar la vida útil dels edificis i complir amb les normatives vigents, així com passar inspeccions periòdiques i obligatòries.

La Diputació afirma que l’Ajuntament de Palafolls, a dia d’avui, no està duent a terme cap manteniment preventiu sistematitzat, i que és necessari que revisi l’estat de la contractació dels manteniments obligatoris. Aquest és el motiu pel qual el mateix consistori ha demanat la redacció del pla inicial de manteniment dels equipaments municipals.

Al pla s’inclouen equipaments com l’edifici consistorial i les diferents dependències, les escoles i la llar d’infants, les instal·lacions esportives, els locals socials i centres cívics, el CAP, el Teatre o la caserna de la Policia Local, entre altres.

El pressupost de licitació és de 68.090 euros, IVA inclòs, amb una durada del contracte d’1 anys i 3 mesos. El termini de presentació d’ofertes és el dilluns 20 de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics