Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 S’obre el concurs públic per redactar el projecte de construcció de la nova rotonda als semàfors

S’obre el concurs públic per redactar el projecte de construcció de la nova rotonda als semàfors

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El govern palafollenc ja avançava aquest estiu que la Generalitat trauria a licitació el projecte de construcció d’una nova rotonda per millorar la regulació del trànsit d’entrada a Palafolls a la zona dels semàfors. L’espai, fins a dia d’avui, és un conjunt d’illetes i semàfors que regulen el pas dels vehicles que circulen per la carretera d’accés a la Costa Brava -la B-682- els que trenquen direcció a Sant Lluís i els que entren al municipi.

Per ara, el govern català ja ha tret a concurs públic el contracte de serveis per a l’assistència tècnica per a la redacció del projecte constructiu de la rotonda. El pressupost de licitació és de 48.521 euros, IVA inclòs, i la durada del contracte és de 5 mesos. El termini per presentar ofertes s’acaba el dilluns 20 de setembre a les 13h.

Segons s’especifica al document de l’ordre d’estudi, el projecte ha de “definir i valorar les obres necessàries per a l’execució i adaptació de l’encreuament existent en una rotonda, adaptant el conjunt de semàfors a les noves necessitats”. La nova rotonda, segons el document, “ha de gestionar el trànsit de la B-682, sense oblidar la necessitat d’un pas de vianants que connecti amb seguretat les diferents parts de Palafolls”.   

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics