S’obren les inscripcions pels Cursos de català a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dilluns, coincidint amb la represa del curs escolar, l’Ajuntament de Blanes i l’Oficina de Català del Consorci per la Normalització Lingüística orben el període de matriculació als cursos de català per adults; serà entre demà, dia 13, i dimecres dia 15.

Una de les novetats d’enguany és la represa dels cursos presencials, mantenint també el format telemàtic, amb una disminució de les ràtios d’alumnes per tal de complir amb les mesures anti-Covid.

Segons informa el consistori blanenc, el format dels cursos  és trimestral -amb els períodes d’octubre a desembre, de gener a març i d’abril a juny. A la vegada, també es fan cursos intensius a l’estiu.

Les inscripcions es poden fer de forma telemàtica a través del web www.cpnl.cat/inscripcio. Si es prefereix, els interessats també poden inscriure’s presencialment demanant cita a l’Oficina de Català de Blanes, que actua com a punt de suport per fer la inscripció. Entre demà i dimecres, els tres dies de matrícula, l’oficina estarà oberta els matins de 9 a dos quarts de 3 de la tarda i de 5 a 7.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics