URGENT

Les gestants de l’Alt Maresme podran dur acompanyant a les ecografies obstètriques i visites de control

Compartiu aquesta història
Foto: CSMS

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat que les dones embarassades de l’Alt Maresme i la Selva Marítima que estiguin portant el control de la seva gestació als centres que gestiona l’ens sanitari podran tornar a entrar acompanyades a les ecografies obstètriques i visites de control.

La decisió, segons la CSMS, s’ha pogut adoptar gràcies a la millora en el nombre de casos positius per la Covid-19 als centres de la corporació. En aquest sentit, a principis del mes d’agost es va haver de suspendre l’entrada d’acompanyants a aquestes visites degut a l’augment de casos de coronavirus.

Segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ara es torna a recuperar aquest acompanyament amb el seguiment de les mesures de seguretat anti-Covid. D’aquesta manera, la gestant només podrà entrar acompanyada d’una única persona, que haurà de portar posada la mascareta -que ha de ser neta i homologada- en tot moment, rentar-se les mans en entrar i sortir del centre, i mantenir la distància de seguretat amb la resta de pacients.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics