Continua la vacunació contra la Covid-19 intensiva sense cita prèvia a Blanes

Cues al centre de vacunació del Mas Enlaire a Blanes. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

El local de Mas Enlaire de Blanes és l’emplaçament on, des de ja fa mesos, s’administren dosis de la vacuna contra el coronavirus. Ja la setmana passada, l’Equip d’Assistència Primària ha començat a administrar els vaccins d’una forma més intensiva, obrint cada dia entre dilluns i divendres, i aquesta setmana que avui encetem es torna a obrir la campanya diàriament, també sense cita prèvia.

Aquest cop, però, les vacunes s’administraran matí i tarda cada dia. Així, entre avui dilluns i divendres que ve, s’administraran vacunes sense cita prèvia a Mas Enlaire entre les 9 del matí i la 1 del migdia i entre les 3 i les 7 de la tarda.

D’aquesta manera, totes les persones que encara no s’hagin vacunat es podran dirigir al local de Mas Enlaire de Blanes sense tenir cita prèvia assignada i podran rebre la vacuna, bé sigui per completar la pauta o bé per rebre la primera dosi. L’Ajuntament de Blanes recorda que els menors de 16 anys han d’anar al punt de vacunació acompanyats del pare, mare o tutor legal i acreditar-se amb el DNI.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics