Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 L’Ajuntament demana l’opinió de la Festa Major als ciutadans

L’Ajuntament demana l’opinió de la Festa Major als ciutadans

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb el concert del grup El Pony Pisador va acabar dissabte la Festa Major d’enguany. Just després, l’Ajuntament de Palafolls engegava, un any més, una enquesta en línia per conèixer l’opinió dels palafollencs i visitants sobre l’edició 2021 de la festa, marcada de nou per les mesures de seguretat anti-Covid.

Les activitats amb més públic han estat les especialment dirigides a la mainada, com els concerts de Xiula o Reggae per Xics, però també la xocolatada o els jocs gegants.

També destaca l’espectacle d’en Peyu, pel qual també es van omplir totes les cadires previstes a la plaça Valls d’Ax.

Una plena ocupació que també es preveia pels concerts de la Selvatana, que finalment es van haver d’anul·lar per culpa de la pluja.

El consistori palafollenc assegura que s’han fet molts esforços per mantenir l’equilibri entre el compliment de les mesures sanitàries imposades pel PROCICAT i l’accés pel màxim nombre de gent possible als esdeveniments.

La regidoria de Participació Ciutadana proposa valorar la Festa Major a través d’una enquesta dividida en diversos blocs. Com és habitual, l’enquesta busca saber l’opinió sobre qüestions logístiques, com ara la reserva de plaça, el repartiment de les invitacions, el control d’accés a les diferents actuacions i, també, valorar cadascun dels actes del programa de festes.

L’enquesta es pot omplir fins el proper 26 de setembre a través d’aquest enllaç: Enquesta de valoració FM PLF 2021

El consistori vol agrair la rebuda de la festa i la comprensió de la ciutadania davant les múltiples mesures contra la Covid-19 que s’han hagut de complir en els diferents actes i activitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics