Les classes de gimnàs per la gent gran comencen amb totes les places cobertes

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’inici d’aquesta setmana no només ha suposat a Palafolls l’arrencada del curs escolar, sinó que també ha suposat l’arrencada de les classes de gimnàs adreçades a les persones de la tercera edat del nostre municipi. Es tracta de sessions gratuïtes d’activitat física especialment dissenyades per a persones grans amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida a través d’exercicis adaptats a les seves necessitats.

Actualment, les sessions es divideixen en tres grups -un al barri de Sant Lluís i dos al centre de Palafolls- i per tots ells, a hores d’ara, ja s’han esgotat totes les places disponibles.

En parla Xesca Torres, treballadora social de l’Ajuntament de Palafolls.

Malgrat que totes les places ja estiguin ocupades, des de l’àrea de Serveis Socials s’anima a les persones interessades a inscriure’s en llista d’espera per possibles baixes que puguin produir-se als grups.

Les classes de gimnàs per la gent gran de Palafolls comencen la mateixa setmana en què arrencaran els actes de la 19a Setmana de la Gent Gran, que s’iniciarà dijous i s’allargarà fins dilluns que ve amb tallers, sortides i celebracions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics