Els pacients no Covid ingressats a la UPO i a l’àrea de crítics de Blanes i Calella podran tornar a rebre visites

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: CSMS

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat aquest dimarts una nova flexibilització de les mesures internes als seus hospitals davant la situació sanitària actual.

Davant del descens de casos de Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella, des d’aquesta setmana els pacients no Covid ingressats a la Unitat Polivalent d’Observació i a l’àrea de crítics d’Urgències dels dos centres sanitaris ja podran tornar a rebre visites de familiars una hora al dia.

Segons informa l’ens sanitari, es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient, que sempre haurà de ser la mateixa persona, en horari d’1 a 2 del migdia. Caldrà seguir en tot moment les mesures de seguretat establertes, com són l’ús de mascareta, rentar-se les mans en entrar i sortir del centre i mantenir la distància de seguretat. També es recomana que, en la mesura del possible, els acompanyants comptin amb la pauta de vacunació completa.

La corporació sanitària afegeix que, pel que fa a la resta de pacients d’urgències, aquests no podran estar acompanyats, exceptuant els menors d’edat i en algunes situacions excepcionals valorades prèviament pels professionals sanitaris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics