Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Malgrat estudia alternatives al Centre Cultural pels grups de teatre local

Malgrat estudia alternatives al Centre Cultural pels grups de teatre local

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Imatge: Google Maps

Els clàssic pastorets del grup Germanor, les representacions de la Magnòlia o les obres habituals del Kaliu a la primavera no es podran fer al Centre Cultural del carrer del Carme de Malgrat de Mar, ja que actualment l’espai no compleix les normatives anti-Covid i fa temps que espera unes obres generals de manteniment i reforma.

El neguit entre els grups de teatre del municipi és evident, i ja estan en contacte amb el consistori malgratenc per saber qui és el futur immediat del centre cultural.

L’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, assegura a Ràdio Palafolls que l’Ajuntament està cercant alternatives per poder donar sortida a la nodrida activitat teatral i cultural de Malgrat.

A Malgrat existeixen molts grups locals de teatre, però el centre també és la seu del Cine Club Garbí o del concurs Vicenç Bayarri de teatre, que enguany hauria d’haver arribat a la 25a edició.

Mercader explica que les actuals condicions del Centre no permeten continuar amb l’activitat. El batlle assegura que actualment està tancat per seguretat i afirma que cal fer actuacions de manteniment ja previstes, però sense data d’inici.

Actualment una empresa de Vilafranca del Penedès està redactant el projecte executiu de la renovació del centre cultural.

D’altra banda, el govern malgratenc va anunciar el passat mes de març la seva voluntat de construir també un gran teatre amb dues sales amb capacitat per a 600 espectadors a l’aparcament asfaltat de l’avinguda Montserrat. Segons explicava el consistori al març, la idea és començar-lo en aquest mandat, tot i que encara no té un projecte constructiu redactat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics