El CAP de Palafolls torna a l’horari d’hivern

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquesta setmana el centre sanitari palafollenc ha recuperat el seu horari normal després del període estival. Així, des de dilluns l’ambulatori ja torna a obrir de de 8h del matí a 20h del vespre ininterrompudament de dilluns a dijous, així com de 8h a 19h els divendres; tot plegat després que, des de mitjans de juliol, l’ambulatori local fes sols horari de matí; de 8 a 15h.

El canvi a horari d’estiu va provocar les queixes d’alguns usuaris que demanaven no rebaixar el nombre d’hores a l’atenció durant els 2 mesos d’estiu.

També l’Ajuntament de Palafolls ha mostrat la seva intenció d’arribar a un acord amb la Corporació de Salut de Maresme i la Selva per evitar la reducció de l’atenció mèdica al centre local durant l’època estival.

L’aplicació de l’horari estival a l’ambulatori palafollenc coincideix amb l’ampliació de l’atenció del CAP de Malgrat de Mar, que durant l’estiu atén les 24 hores al dia. Justament, aquesta setmana el centre malgratenc ha tornat al seu horari regular amb atenció de 8 a 8, de la mateixa manera que l’ambulatori palafollenc.

De fet, el centre palafollenc depèn administrativament del CAP de Malgrat, amb el qual formen l’Àrea Bàsica de Salut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics