Prop de 600 persones visiten a l’arxiu de Malgrat l’exposició sobre la Guerra Civil

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que la mostra es podrà veure a l’arxiu malgratenc fins a finals de mes, l’Ajuntament de Malgrat ha fet un recompte provisional dels visitants que, fins aquest dilluns, han passat per l’exposició “Enemic a la vista!! La defensa de la costa al Maresme (1936-1939)”.

Fins ara, prop de 600 persones ja han passat a veure aquesta mostra cedida pel Museu d’Arenys de Mar, i que s’ha instal·lat a la sala d’actes Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal de Malgrat de Mar des del 30 de maig. Segons informa el consistori, a l’exposició també s’hi poden veure documents relacionats amb el vaixell Ciudad de Barcelona, enfonsat davant la costa de Malgrat l’any 1937, i amb el projecte Solidarity Park.

L’exposició allotjada a l’arxiu malgratenc està dedicada a la història de la Guerra Civil a la nostra comarca a través de les estructures defensives que s’hi van construir, com són els nius de metralladores i bateries de costa.

L’exposició es podrà veure a l’Arxiu de Malgrat de Mar fins el dimarts 28 de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics