URGENT

La tempesta d’avui deixa de nou mig Sant Lluís sense llum

Compartiu aquesta història

Aquesta passada nit una tempesta ha descarregat amb força al nostre municipi i, de fet, a tot l’extrem nord de la comarca. A Palafolls han caigut 110 l/m2 durant la nit, especialment a les 2 de la matinada, quan en 10 minuts han descarregat 20 l/m2.

Les pluges han tornat a deixar el barri de Sant Lluís sense llum. A quarts de 7, segons la companyia, ha marxat la llum a gran part del barri, tot i que a primera hora del matí només es comptabilitzaven prop de 400 abonats.

A les 9 del matí, la majoria de comerços i negocis de Palafolls han obert portes sense llum. Finalment, el servei elèctric ha tornat poc abans d’un quart de 12 del migdia.

Les pluges també han provocat incidències a la xarxa viària, bàsicament per acumulació d’aigua. La principal ha estat el tancament de l’accés inferior, sota la N-II, al polígon d’en Puigverd venint de Tordera, on l’aigua ha atrapat un vehicle.

Un altra afectació, ja resolta, ha estat a la carretera BV-6001, a la zona del geriàtric de Palafolls.

A Malgrat de Mar, la tempesta ha obligat a tancar preventivament els accessos inferiors on habitualment s’acumula aigua, i aquest matí només quedava restringit al pas l’accés a la rotonda de la cooperativa agrícola.

Els bombers han fet alguna sortida al nostre municipi. La més destacada ha estat una actuació a quarts de 7 del matí a Sant Lluís per inundació d’uns baixos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics