Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 La tempesta d’avui deixa de nou mig Sant Lluís sense llum

La tempesta d’avui deixa de nou mig Sant Lluís sense llum

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta passada nit una tempesta ha descarregat amb força al nostre municipi i, de fet, a tot l’extrem nord de la comarca. A Palafolls han caigut 110 l/m2 durant la nit, especialment a les 2 de la matinada, quan en 10 minuts han descarregat 20 l/m2.

Les pluges han tornat a deixar el barri de Sant Lluís sense llum. A quarts de 7, segons la companyia, ha marxat la llum a gran part del barri, tot i que a primera hora del matí només es comptabilitzaven prop de 400 abonats.

A les 9 del matí, la majoria de comerços i negocis de Palafolls han obert portes sense llum. Finalment, el servei elèctric ha tornat poc abans d’un quart de 12 del migdia.

Les pluges també han provocat incidències a la xarxa viària, bàsicament per acumulació d’aigua. La principal ha estat el tancament de l’accés inferior, sota la N-II, al polígon d’en Puigverd venint de Tordera, on l’aigua ha atrapat un vehicle.

Un altra afectació, ja resolta, ha estat a la carretera BV-6001, a la zona del geriàtric de Palafolls.

A Malgrat de Mar, la tempesta ha obligat a tancar preventivament els accessos inferiors on habitualment s’acumula aigua, i aquest matí només quedava restringit al pas l’accés a la rotonda de la cooperativa agrícola.

Els bombers han fet alguna sortida al nostre municipi. La més destacada ha estat una actuació a quarts de 7 del matí a Sant Lluís per inundació d’uns baixos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics