Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Blanes refarà el paviment del passeig de s’Abanell i dels carrers Ardales i Pollancre

Blanes refarà el paviment del passeig de s’Abanell i dels carrers Ardales i Pollancre

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori blanenc ha tret a licitació diferents actuacions en els paviments de carrers de la ciutat. És el cas de la reparació del paviment del passeig de s’Abanell, la via que ressegueix una de les principals platges del municipi. El contracte de reparació del paviment surt per 48.000 euros.

No és l’única via que l’Ajuntament de Blanes preveu reparar en breu, ja que el consistori també busca empresa per reparar el paviment del carrer Ardales i del carrer Pollancres. Ho fa de forma separada, amb dues licitacions diferents. La primera, per un valor de 47.000 euros, vol refer el ferm del carrer Ardales, al barri de Can Borell, mentre que el segon contracte, per un valor previst de 45.000 euros, és per a la reparació del paviment del carrer Pollancres, situat a la zona de Residencial Blanes.

Aquesta setmana ha acabat el termini per presentar ofertes a les licitacions, i en breu el consistori obrirà els sobres i podrà adjudicar aquestes 3 actuacions.

Un altra licitació que espera adjudicació és la que preveu el condicionament de l’entrada a la plaça dels Dies Feiners, la plaça situada darrere l’Ajuntament de Blanes, i per on es preveu un cost inicial de 24.000 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics