URGENT

Adjudicades les obres d’ampliació i reforma del CAP de Malgrat

Compartiu aquesta història

L’entitat Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, l’ens que gestiona i coordina la construcció de grans obres del govern català, ha adjudicat ja els treballs d’execució de les obres d’ampliació i reforma del Centre d’Atenció Primària Doctor Josep Torner i Fors, de Malgrat de Mar.

Els treballs els realitzarà una UTE, una unió temporal d’empreses, entre dues companyies d’obres Romà Infraestructures i Serveis i Rubau Tarrés.

L’oferta presentada per aquesta UTE, una de les 8 que es van presentar, ha rebaixat lleugerament l’import previst a la licitació -3.3 milions d’euros- però manté els 28 mesos d’execució dels treballs. Les obres han de dotar de més serveis i consultes el centre sanitari malgratenc. La previsió és construir una segona planta a l’actual CAP per oferir més atenció a la població, no només de Malgrat sinó també de Palafolls, ja que es preveu que algunes proves diagnòstiques que ara es fan a l’Hospital de Calella, com ara radiografies, es podrien fer en aquest nou centre d’atenció primària.

Jofre Serret, primer tinent d’alcalde i portaveu del govern malgratenc, afirma que les obres són una bona notícia per la millora dels serveis cap a la ciutadania de la zona.

Serret afirma que encara no es pot parlar de terminis, però insisteix en què l’ampliació i reforma del CAP de Malgrat era una assignatura pendent al municipi.

Els 3.3 Milions d’euros de cost del projecte els pagarà la Generalitat, que preveu no haver de tancar el centre durant els treballs, ja que està previst poder reorganitzar i sectoritzar l’atenció ciutadana segons les diferents fases del projecte que podria començar en breu, un cop adjudicades les obres i lliurada la garantia per part de l’empresa.

L’empresa Rubau Tarrés és la mateixa que actualment està fent el vial de connexió entre Mas Reixach i Inditex a Palafolls, o ja va fer la urbanització del polígon de Mas Reixach fa uns anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics