La biblioteca tanca avui el projecte “Estiu lector”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls organitza aquesta tarda de divendres l’acte de cloenda del projecte “Estiu Lector”.

La iniciativa, impulsada dins del programa Lecxit de la Fundació Bofill, s’ha adreçat un any més als nens i nenes de 4t, 5è i 6è i els ha proposat la lectura de diversos llibres durant l’estiu per tal de potenciar l’hàbit de llegir. Ho ha fet lliurant els anomenats kits lectors, a través dels quals els participants havien d’omplir el seu “carnet viatger” amb un mínim de 5 lectures.

L’acte d’avui la biblioteca palafollenca tornarà a comptar amb la dinamització de la narradora Mon Mas, i es recollirà l’experiència de la vintena d’infants participants en el projecte al llarg de l’estiu. A tots els qui hagin aconseguit omplir el seu passaport se’ls donarà un obsequi.

En parla Anna Miralles, directora de la biblioteca de Palafolls.

L’acte de cloenda del projecte “Estiu lector” es fa just quan acaba de començar el nou curs 2021-2022, en què la biblioteca palafollenca tornarà a reprendre l’activitat habitual, condicionada encara per la pandèmia.

Miralles explica que la intenció de l’equipament és continuar en contacte amb els centres educatius de Palafolls per treballar conjuntament.

La Biblioteca Enric Miralles obre encara amb horari d’estiu, és a dir, totes les tardes de dilluns a divendres exceptuant els dijous, quan obre els matins. A partir del 25 de setembre, l’equipament canviarà a horari d’hivern, obrint també els dissabtes al matí.

De totes maneres, des de la direcció de la biblioteca s’avisa als usuaris que estiguin pendents de les xarxes, ja que en breu es preveu poder ampliar els horaris d’obertura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics