El centre de Palafolls queda alliberat, per un dia, de la circulació dels cotxes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Al llarg d’aquest matí, el centre del nostre municipi presentava una imatge poc habitual. A la cruïlla dels carrers Francesc Macià i carrer Major, així com avinguda Costa Brava, no hi passava cap vehicle a motor. La seva circulació s’ha restringit avui dimecres, 22 de setembre, Dia Mundial Sense Cotxes.

Palafolls s’ha tornat a adherir a la iniciativa, un any més, però aquest cop ho ha fet oferint propostes per ocupar l’espai que, habitualment, pertany als vehicles.

Des del consistori s’ha apostat per impulsar propostes lúdiques i culturals. A primera hora del matí, prop d’una trentena de nens i nenes de la Llar d’Infants Palafollets han pogut gaudir d’un contacontes i han participat d’un dels tallers amb guixos per donar color al paviment dels carrers.

Les escoles de Palafolls també han participat en aquesta iniciativa al centre del municipi, on també s’han col·locat bales de palla amb llibres de la Biblioteca Enric Miralles perquè qui vulgui s’hi pogués apropar i llegir.

El Dia Sense Cotxes és l’activitat que avui tanca la Setmana Europea de la Mobilitat, una iniciativa que se celebra arreu del continent i que a Palafolls, un cop més, s’ha focalitzat en la campanya “Anem de manera saludable a l’escola”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics