S’acaben els treballs de les franges contra incendis a Ciutat Jardí

Foto: Google Maps
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha donat per finalitzats aquesta setmana els treballs per fer les franges perimetrals a la urbanització de Ciutat Jardí, uns espais de terreny que es creen entre els habitatges i la zona boscosa per evitar l’avenç de les flames en cas d’incendi.

Les tasques per delimitar aquests perímetres de bosc s’han acabat aquesta setmana, tal com havia previst el consistori, i enguany s’han fet més tard degut a un retard en una subvenció de la Generalitat i la conseqüent demora de la licitació pels treballs.

En parla Helio López, tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls.

López recorda que l’any passat es va actuar a les urbanitzacions de Mas Reixac i Mas Carbó, on es creu que caldria alguna altra acció puntual.

Aquest mes s’ha estat actuant a la part de Ciutat Jardí que pertany a Palafolls, i de cara a l’any vinent es preveu parlar també amb els consistoris de Malgrat i Santa Susanna -municipis dels quals també formen part alguns carrers de la urbanització- per tal de completar les franges en aquests altres punts.

Ara ja fa més d’una dècada, Palafolls va ser el primer municipi del Maresme en complir la normativa relativa a les franges perimetrals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics