URGENT

S’acaben els treballs de les franges contra incendis a Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha donat per finalitzats aquesta setmana els treballs per fer les franges perimetrals a la urbanització de Ciutat Jardí, uns espais de terreny que es creen entre els habitatges i la zona boscosa per evitar l’avenç de les flames en cas d’incendi.

Les tasques per delimitar aquests perímetres de bosc s’han acabat aquesta setmana, tal com havia previst el consistori, i enguany s’han fet més tard degut a un retard en una subvenció de la Generalitat i la conseqüent demora de la licitació pels treballs.

En parla Helio López, tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls.

López recorda que l’any passat es va actuar a les urbanitzacions de Mas Reixac i Mas Carbó, on es creu que caldria alguna altra acció puntual.

Aquest mes s’ha estat actuant a la part de Ciutat Jardí que pertany a Palafolls, i de cara a l’any vinent es preveu parlar també amb els consistoris de Malgrat i Santa Susanna -municipis dels quals també formen part alguns carrers de la urbanització- per tal de completar les franges en aquests altres punts.

Ara ja fa més d’una dècada, Palafolls va ser el primer municipi del Maresme en complir la normativa relativa a les franges perimetrals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics