Palafolls es prepara per ser un nou punt de formació del projecte Aula Mentor

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’un projecte impulsat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional amb el qual Palafolls es convertirà en un punt d’oferiment de cursos a persones majors d’edat sense formació mitjana o superior que vulguin ampliar competències a través d’una formació professional no reglada i expedida pel mateix ministeri.

L’Ajuntament de Palafolls ja ha rebut el vistiplau estatal per formar part del projecte Aula Mentor, i oferirà més de 200 cursos d’àrees com administració, sanitat, agricultura, noves tecnologies, entre molts altres camps.

En parla Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls.

Les inscripcions pels cursos que oferirà el projecte l’Aula Mentor començaran de cara al mes de novembre, i es preveu que siguin formacions de dos mesos de durada.

Segons Rovira, la impulsió d’aquest projecte significa per Palafolls una “gran aposta” per la formació de persones adultes que vulguin ampliar les seves competències i millorar les condicions del seu futur laboral.

A l’espera d’arrencar els cursos del projecte Aula Mentor, el consistori està preparant el personal tècnic encarregat d’impartir les formacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics