Palafolls registra 3 positius en l’última setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de 21 dies sense contagis, el Departament de Salut ha reportat 3 nous casos de coronavirus al nostre municipi la setmana passada.

El mes de setembre ha estat especialment bo pel que fa als registres de Covid-19, ja que del dia 6 al dia 27 no hi ha hagut cap nou positiu detectat a la nostra localitat. De fet, en tot el mes hi ha hagut 12 casos positius a Palafolls, cinc vegades menys que l’agost i vint vegades menys que els casos registrats al juliol.

Tot i haver trencat la ratxa de 3 setmanes sense contagis, les dades continuen sent bones, gràcies al bon ritme de vacunacions arreu.

A Malgrat de Mar també han pujat el nombre de contagis detectats amb prova diagnòstica en l’última setmana, passant d’1 a 4 en una setmana. En canvi, han baixat a Tordera i a Santa Susanna. A la primera localitat s’ha passat dels 4 positius de fa dues setmanes a 1 únic contagi en els últims dies, mentre que a Santa Susanna no s’ha reportat cap nou contagi.

Aquestes bones dades de contagis es tradueixen també en una rebaixa del nombre de pacients ingressats als hospitals de referència.

Així, a dia d’avui hi ha 3 pacients positius per coronavirus ingressats als Hospital de Blanes i Calella; és un pacient menys que fa una setmana. Actualment hi ha una persona a l’Hospital de Calella i dues a l’Hospital de Blanes.

A principis de setembre hi havia una quinzena de pacients entre els dos centres hospitalaris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics