Els alumnes de 1r i 2n d’ESO visiten Can Batlle

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El local jove Can Batlle obre les portes aquesta tardor als alumnes que han iniciat la seva etapa a l’educació secundària. Ahir dimarts es va fer la primera visita d’alumnes de 1r i 2n d’ESO, una activitat que vol servir per donar a conèixer l’espai entre els nois i noies que en seran i són potencials usuaris.

Els responsables de Can Batlle mostren als joves les instal·lacions de l’equipament i quines activitats hi poden fer, i també se’ls pregunta mitjançant una enquesta per la seva opinió, què els agradaria trobar al local i què creuen que s’hi podria organitzar. L’objectiu, segons afirmen des de Can Batlle, és implicar-los en les polítiques de joventut municipals.

Des del local es posa com a exemple la petició de crear un parc de cal·listènia -proposta impulsada fa prop de dos anys-, així com els tallers de circ i de teles.

A la visita d’ahir també es va parlar de les jornades Seguim de Nit, previstes per principis de desembre, amb la intenció de conèixer les inquietuds i motivacions dels joves per implicar-los en la realització de les activitats. Paral·lelament, des de Can Batlle també s’està rebent la visita dels joves de 2n d’ESO que l’any passat no van poder fer a les visites per culpa de la pandèmia.

Les visites se seguiran duent a terme els propers dos dimarts, dies 26 d’octubre i 2 de novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics