URGENT

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO visiten Can Batlle

Compartiu aquesta història

El local jove Can Batlle obre les portes aquesta tardor als alumnes que han iniciat la seva etapa a l’educació secundària. Ahir dimarts es va fer la primera visita d’alumnes de 1r i 2n d’ESO, una activitat que vol servir per donar a conèixer l’espai entre els nois i noies que en seran i són potencials usuaris.

Els responsables de Can Batlle mostren als joves les instal·lacions de l’equipament i quines activitats hi poden fer, i també se’ls pregunta mitjançant una enquesta per la seva opinió, què els agradaria trobar al local i què creuen que s’hi podria organitzar. L’objectiu, segons afirmen des de Can Batlle, és implicar-los en les polítiques de joventut municipals.

Des del local es posa com a exemple la petició de crear un parc de cal·listènia -proposta impulsada fa prop de dos anys-, així com els tallers de circ i de teles.

A la visita d’ahir també es va parlar de les jornades Seguim de Nit, previstes per principis de desembre, amb la intenció de conèixer les inquietuds i motivacions dels joves per implicar-los en la realització de les activitats. Paral·lelament, des de Can Batlle també s’està rebent la visita dels joves de 2n d’ESO que l’any passat no van poder fer a les visites per culpa de la pandèmia.

Les visites se seguiran duent a terme els propers dos dimarts, dies 26 d’octubre i 2 de novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics