La incidència a la xarxa d’aigua de Palafolls queda mig resolta al vespre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

AGBAR anunciava a quarts de 8 del vespre d’ahir dimarts que s’havia resolt l’avaria causant del tall d’aigua al barri de Sant Lluís, i informava que el servei s’aniria normalitzant “progressivament”.

Les xarxes socials, però, es van omplir immediatament de comentaris d’usuaris que afirmaven no tenir encara aigua, en alguns casos assegurant que ja feia 27 hores que es trobaven afectats per la interrupció del servei.

L’avaria, que ha afectat prop d’un miler d’abonats en total, va obligar als tècnics a adoptar una solució d’emergència, com va ser l’abastiment d’aigua de les reserves municipals, ja que Sant Lluís no disposa de dipòsits propis.

Això, segons s’avisava des de la regidoria d’Obres i Serveis del consistori, permetia que arribés aigua a una part de la població del barri, però no a tota, i a una pressió més baixa del que és habitual. De fet, aquest abastament provisional d’emergència provocava també, de retruc, afectacions al subministrament d’aigua a la urbanització de Mas Carbó.

Tot plegat va començar la tarda de dilluns, quan van iniciar-se unes tasques de manteniment programades a la xarxa en alta, i que segons havia informat la companyia havien de comportar afectacions al servei d’aigua entre les 7 de la tarda i les 6 del matí d’ahir dimarts. Des del consistori es va informar que, quan els operaris van intentar restablir el servei, a primera hora del matí, va detectar-se l’avaria a la xarxa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics