Impulsen a Palafolls el primer Aplec de la Ratafia de la Baixa Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja entrats al mes de desembre, a les portes de l’hivern, Palafolls serà escenari d’una nova proposta per promocionar el nostre territori. Es tracta de l’Aplec de la Ratafia de la Baixa Tordera, una iniciativa impulsada pel col·lectiu palafollenc Glop de Bosc, i que se celebrarà per primera vegada al nostre municipi.

Segons els seus impulsors, serà una trobada al voltant d’aquest licor i que vol donar a conèixer el territori i els productes que ofereix. Ho farà amb una fira, però també amb activitats, tallers i concerts, i implicant també al teixit associatiu local. Tot plegat, asseguren, amb la intenció que es converteixi en una proposta consolidada al municipi.

En parla Oriol Grèbol, membre de Glop de Bosc.

Tot i que encara no s’han desvetllat els detalls concrets de la programació d’aquest nou aplec, sí que se sap que es farà el dissabte 11 de desembre, i que inclourà també un concurs de ratafia del qual ja s’han publicat les bases.

En aquest sentit, Grèbol admet que el concurs s’ha anunciat  fora de l’època en què se sol fer la ratafia -a finals de juny-, i que potser no tindrà tanta participació com podrien esperar. Tot i així, espera que la seva impulsió serveixi de crida per animar a més persones a apuntar-s’hi de cara a properes edicions.

El primer Aplec de la Ratafia de la Baixa Tordera s’organitza des del col·lectiu Glop de Bosc, amb el suport de l’associació La Puput i el consistori palafollenc.

Podeu consultar les bases del concurs en el següent enllaç: BASES DEL I CONCURS DE RATAFIA DE LA BAIXA TORDERA 2021

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics