Retiren les estructures elèctriques de la rotonda d’Anselm Clavé de Blanes per continuar el soterrament de la línia a Mas Enlaire-El Control

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes va retirar ahir dimecres les dues estructures elèctriques de a línia aèria encara existent a la zona compresa entre els barris de Mas Enlaire i El Control Horta de la Perla.

Aquest és un pas més per continuar amb les tasques de soterrament de la línia elèctrica d’aquesta zona, i que seguirà amb l’asfaltat de tot el voltant de la nova rotonda d’Anselm Clavé, que connecta l’Avinguda de l’Estació amb el Carrer Santa Cecília i adjacents.

Segons indica l’Ajuntament de Blanes, durant aquests propers dies es planificaran les tasques que encara queden pendents perquè aquesta darrera fase del darrer tram d’urbanització del Pla Parcial Costa Brava pugui estar enllestida definitivament. El consistori avisa que, en funció de la programació de la companyia elèctrica ENDESA, encara queden alguns treballs que requereixen una “acurada planificació”, ja que implicaran “canvis temporals en la circulació de vehicles”.

Precisament, un d’aquests treballs implica la retirada de torres elèctriques situades prop de la carretera d’accés a la Costa Brava, la GI-682, habitualment molt transitada.

La setmana passada ja van haver de produir-se afectacions a la mobilitat de vehicles i també s’han hagut d’anul·lar temporalment diverses parades de la Línia 4 d’autobusos, que tal i com recorda el consistori actualment està fent un recorregut d’anada i tornada entre la Plaça Catalunya i l’estació de trens.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics