Malgrat acull dissabte el Campionat Mundial de Muay Thai

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar acollirà dissabte la quarta edició del “Fight For Glory International Edition”, un certamen de la disciplina de lluita Muay Thai que inclourà el Campionat Mundial de l’especialitat i de K1.

Segons informa el consistori malgratenc, la competició inclourà més d’una vintena de combats, la participació de 50 lluitadors internacionals i també el trofeu femení Queen of Queens.

L’esdeveniment obrirà portes a dos quarts de 5 de la tarda, i els combats s’iniciaran a les 5 de la tarda. No serà fins a les 8 del vespre, però, quan es preveu que arrenquin els encontres entre els principals lluitadors internacionals, amb la disputa de dos campionats mundials, un nacional i el trofeu femení.

El títol mundial de Muay Thai pot ser maresmenc, ja que se’l disputaran el malgratenc Khyzer Hayat i Kim Falk, de Suècia. El campionat de K1 serà entre Samvel Babayan -del Team Calvet d’Espanya- i Hoang Dink Giang – de Suècia i Vietnam.

A nivell estatal, el campionat de K1 enfrontarà al català Albert Campos i al basc Jon Fernández, i dins del trofeu Queen of Queens es disputaran el triomf Victoria Boyanova -també del Team Calvet- i la francesa Florine Pascal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics