Dos nous casos de Covid-19 en l’última setmana a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons les últimes dades de Salut, durant tota la setmana que hem deixat enrere s’han registrat dos nous casos positius de Covid-19 a Palafolls. Es tracta d’un lleuger repunt respecte el que es registrava ara fa set dies, però la positivitat al nostre municipi, ara per ara, és baixa.

A Malgrat de Mar, la xifra es manté estable i aquesta última setmana han estat 4 els nous casos de Covid-19 detectats mitjançant PCR o test d’antígens. A Tordera succeeix pràcticament el mateix, i només s’ha registrat un sol nou cas de coronavirus en els últims set dies.

D’altra banda, i segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, als hospitals de Calella i Blanes ara mateix hi ha 6 persones ingressades als dos centres, 3 més que ara fa una setmana.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 53 punts i l’RT és del 1,48.

Pel que fa a la campanya de vacunació, ara mateix a Palafolls hi ha un 74,6% de les persones amb almenys la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19, mentre que poc més d’un 66% té la pauta completa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics