Nova rebentada de la canonada d’impulsió d’aigua, a l’alçada de la plaça Major de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una nova rebentada d’aigua ha afectat aquesta tarda la canonada d’impulsió que porta aigua als dipòstis municipals. La incidència s’ha produït a quarts de 5 de la tarda a la plaça Major, a l’alçada del número 8. Poc després tècnics de la companyia AGBAR es desplaçaven cap a a la zona.

Segons ha informat AGBAR, la rebentada no hauria d’afectar al subministrament d’aigua a la ciutadania, pel fet de tractar-se de la canonada que porta aigua als dipòsits. Tot i així, alguns usuaris de les xarxes socials asseguraven poc després de l’avaria que, en zones com Sant Lluís, no hi havia aigua corrent.

La incidència ha afectat a la mobilitat del carrer Major, que ha quedat tallat a l’alçada de Pompeu Fabra i fins a la plaça Major. L’aigua ha tingut afectació també als locals propers de la mateixa vorera, on ha calgut fer valoració dels danys.

Els tècnics han començat a reparar la rebentada, però des del consistori descartaven que fos reparada avui i que, probablement, els treballs s’allargaran també al llarg de demà dimecres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics