Blanes recupera avui la presencialitat dels plens després de 20 mesos

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes celebra aquesta la sessió plenària de caràcter ordinari del mes d’octubre. Per primera vegada en 20 mesos el consistori celebrarà el ple de forma presencial, amb el retorn dels regidors i regidores a la sala de plens; l’última sessió d’aquestes característiques va celebrar-se el febrer del 2020, just abans de l’arribada de la pandèmia. Des de llavors, Blanes ha estat fent els plens de forma telemàtica. Només l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha continuat fent el ple connectant-se des de la sala.

Tal com informa el consistori blanenc, a la sessió d’aquesta tarda, en què també es permetrà l’accés de públic, caldrà dur mascareta en tot moment i es mantindran distàncies de seguretat.

L’ordre del dia consta d’un total de cinc punts, dels quals tres es sotmeten a votació. Són el Pla Quadriennal d’Inspecció d’Activitats; el Pla de Subvencions per a les entitats culturals i una Modificació del Pressupost Municipal Vigent.

El ple, que acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes, començarà a les 7 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics