Palafolls aprova una moció per la protecció del parc del Montnegre i el Corredor

Foto: Rigole - Treball propi - CC BY-SA 3.0
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls va aprovar a l’últim ple ordinari una moció per protegir l’entorn del parc del Montnegre i el Corredor, un espai d’interès natural de referència pels maresmencs que surten a gaudir de l’entorn i també per la resta de territori.

La presència de senderistes al parc s’ha vist incrementada especialment durant la pandèmia i els conseqüents confinaments perimetrals. Davant d’això, i amb l’objectiu de posar en valor i protegir la xarxa dels camins del Montnegre i el Corredor, el consistori palafollenc va debatre la moció, presentada pel grup municipal d’ERC.

Aleix Freixa és regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls.

L’acord proposa elaborar un inventari de camins del terme municipal de Palafolls, requerir a la Diputació de Barcelona perquè es doni compliment als objectius del pla especial del Parc del Montnegre i el Corredor i reparar els senders necessaris, així com regular l’accés motoritzat al medi natural, entre altres.

Des del PSC, la seva portaveu Dolors Agüera va avançar el seu suport a la moció davant la necessitat de protegir un entorn, també, de cara al futur.

En la mateixa línia va expressar-se la regidora portaveu de Palafolls en Comú, Clara Hidalga, qui també va afegir que tot plegat també s’havia treballat en l’anterior govern palafollenc.

La moció va ser aprovada per unanimitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics