Les obres de la canonada s’allargaran encara fins demà, quan el carrer Major podria ja reobrir-se al trànsit

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

Tot i que AGBAR preveia que ahir dimecres ja es donarien per finalitzats els treballs de reparació de la canonada d’impulsió que va rebentar dimarts a la tarda, avui al matí els operaris encara treballaven a la plaça Major.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, l’avaria a la canonada ja està reparada, i al llarg d’avui s’està treballant en tornar a pavimentar la zona per tornar a deixar-la com abans. D’aquesta manera, segons alguns fonts consultades per RP, es preveu poder tornar a obrir el carrer al trànsit a partir de demà divendres.

L’actual canonada d’impulsió, que porta aigua als dipòsits de Palafolls, està feta de fibrociment, material antic i que ha estat causant de múltiples rebentades en els últims anys.

El passat mes de març, el tub va patir una rebentada també al carrer Major, i l’any passat la canonada va trencar-se a la mateixa plaça. En anys anteriors, com el 2017, la infraestructura va patir dues rebentades -una al carrer Major i una altra a l’avinguda Pau Casals-, i l’any anterior el tub ja havia patit una incidència a la mateixa avinguda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics