URGENT

Aposta per l’estimulació sensorial a la llar d’infants

Compartiu aquesta història

Experimentar amb els sentits és bàsic en els infants de curta edat per estimular el seu aprenentatge i el seu desenvolupament. Un aposta que es vol reforçar i potenciar amb l’adquisició de nous elements i materials que ajudin a les educadores del centre a desenvolupar aquest treball.

La tècnica d’ensenyament de Palafolls, Anna Rovira, explica que enguany es vol incidir en aquesta estimulació sensorial. 

Així com abans habitualment es concentraven aquests elements en aules sensorials, la tendència actual – sobretot després dels aprenantges de la covid- és usar elements versatils que es puguin utilitzar per estimular i treballar els sentits en qualsevol espai o aula.

D’aquesta manera es preveu incorporar a la llar material luminsicent, dispositius de fibra de llum o electroacústics, així com d’altres especialment dissenyats per estimular l’oïda, el tacte, l’olfacte o la vista dels nadons i infants de la llar d’infants.

El consistori ja té a punt aquesta inversió, tot i que espera poder ampliar el material amb una subvenció que ha demanat, justament, per aquesta capacitació de material sensorial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics