Campanya de civisme amb els propietaris d’animals de companyia a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa uns dies la Policia Local de Malgrat ha iniciat una nova campanya de sensibilització entre els propietaris d’animals de companyia del municipi  davant la necessitat d’adoptar comportaments cívics a la via pública.

Sovint  els propietaris passegen els animals sense lligar i sense morrió o s’obliden de recollir les deposicions o netejar amb aigua els orins. Uns comportaments que provoquen problemes de convivència a l’espai públic i que contradieun les normatives municipals.

Amb la nova campanya, el consistori vol fomentar hàbits de conducta que ajudin a millorar  la convivència a l’espai públic i fer complir als propietaris d’aquests animals les obligacions legals corresponents. 

Durant la primera setmana de campanya s’han imposat ja una dotzena de denúncies: tres per no recollir els excrements del gos; dues per portar el gos sense lligar, una per no tenir el gos inscrit al registre, dues per portar gos perillós sense morrió, dues més per portar gos perillós sense llicència i dues últimes  per portar gos, dels considerats potencialment perillosos, sense la corresponent assegurança. 

La campanya es porta a terme a parcs, places i espais públics on es detecten més incidències. 

Malgrat desenvolupa aquest tipus de campanya regularment. L’última va ser fa 2 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics