L’Associació de Veïns Palafolls Centre impulsa una campanya de recollida de joguines

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat veïnal, que aglutina els residents del centre de Palafolls, va posar en marxa ara fa pocs dies una campanya per recollir joguines noves o en bon estat, amb la vista posada a aquestes properes festes de Nadal.

L’objectiu d’aquesta campanya, que es mantindrà en marxa fins a finals d’any, és que la ciutadania aporti joguines que siguin noves o bé que es trobin en bon estat de conservació, per tal que altres famílies de Palafolls amb menys recursos puguin regalar-les als infants aquest Nadal.

Ho explica Francesc Tresserras, membre de l’Associació de Veïns Palafolls Centre.

Segons s’afirma des de l’entitat, estan a l’espera de rebre resposta per part de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, amb la qual han contactat per ampliar l’abast de la campanya, però també han fet una crida a persones i/o famílies del municipi que puguin rebre l’ajut de la iniciativa.

Per recollir les joguines, l’Associació de Veïns de Palafolls centre ha habilitat dos punts principals de recepció, com són el Cafè i el mateix local de l’entitat, prop del MiD. A la vegada, l’associació a posat a disposició el correu avv.palafollscentre@gmail.com per tal que, qui vulgui fer aportacions a la campanya, pugui contactar per fer l’entrega.

La campanya de recollida de joguines noves o en bon estat de l’Associació de Veïns Palafolls Centre es mantindrà activa fins el dia 30 de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics