Ensurt a Mas Carbó per un petit incendi que ha cremat 200 metres quadrats de vegetació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Policia Local de Palafolls

Malgrat que haguem entrat ja en plena tardor des de fa setmanes, l’estat dels boscos i les poques pluges poden ser encara dos factors de risc perquè es generin incendis a les al nostre entorn, sobretot a les zones boscoses.

L’últim exemple l’hem tingut avui dilluns a la urbanització de Mas Carbó, on s’ha originat un foc en un dels carrers de la zona. Segons ha informat el cos de la Policia Local de Palafolls, l’incendi ha cremat un total de 200 metres quadrats de vegetació.

Miguel Ángel Marín és cap de la Policia Local de Palafolls.

Ara s’està investigant l’origen d’aquest foc, que s’ha originat prop de la calçada del carrer. L’incendi no ha anat a més, però que podria haver suposat un problema més gran.

En aquest sentit, Marín demana precaució a l’hora de fer cremes forestals, encara que es tingui el permís pertinent i s’hagi fet la notificació imprescindible per fer-la. Sobretot, remarca el cap de la policia local, cal tenir-ho en compte en dies com avui, amb temperatures altes i vent important.

En l’extinció del foc hi ha participat efectius del cos de Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar i la Policia Local de Palafolls.         

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics