Santa Susanna tancarà diumenge el campionat català d’enduro de BTT

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi veí de Santa Susanna acollirà aquest cap de setmana l’última prova de la Copa Catalana d’Enduro 2021 de BTT.

Es tracta de la Catbike Enduro Maresme, una competició d’enduro de bicicletes de muntanya que organitza per primer cop el club ciclista malgratenc Catbike, i on el cronometratge es fa només a les baixades. En total s’han preparat 5 proves especials, que els participants hauran de fer amb un temps límit.

El track del recorregut, dins del qual hi ha alguns trams nous, va ser publicat ja aquest divendres passat, perquè d’aquesta manera els competidors ja el poden entrenar. En total seran 27 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell.

L’itinerari de la Catbike Enduro Maresme és molt exigent als competidors, ja que requereix una bona preparació física per poder afrontar l’arribada fins als descensos i també estar preparat tècnicament per afrontar amb èxit la baixada.

José Martín, membre organitzador de Catbike, ho ha explicat en declaracions a Ona Maresme.

—————-

El traçat de la prova transcorrerà aquest cop, íntegrament, pel terme municipal de Santa Susanna. L’esdeveniment tancarà la Copa Catalana d’Enduro, i per tant servirà per conèixer qui s’endurà el títol.

—————–

Les inscripcions per la prova es tanquen aquesta mitjanit, i hi poden participar tant ciclistes federats com no federats.

Des de l’organització recomanen que el públic gaudeixi de la prova en les especials 4 i 5, així com del paddock de l’esdeveniment, ubicat al pavelló poliesportiu de Santa Susanna. La Catbike Enduro Maresme es podrà seguir també a través de les xarxes socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics