3 nous positius de Covid-19 a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La setmana passada es van detectar 3 nous nous contagis de coronavirus, el que suposa un lleuger augment respecte la setmana anterior, quan es va detectar 1 positiu al nostre municipi.

A Palafolls ja hi ha més de 6550 persones amb la pauta completa de vacunació amb qualsevol de les diferents vacunes disponibles, tot i que la més usada ha estat la fabricada per la farmacèutica Pfizer. A més ja s’han administrat prop de 300 terceres dosis.

A Malgrat el nombre de vacunats amb pauta completa s’acosta als 16.000 ( en són 15.928), mentre que a Tordera són ja més de 13.300 persones.

El bon ritme de vacunació ajuda a controlar la pandèmia. Les xifres de contagis a la nostra zona es manté pràcticament inalterable, però sense fer net.

A Malgrat s’han detectat 5 nous casos positius, una xifra similar a la de la setmana anterior, mentre que ha Tordera han passat de  10 a 8 en aquests últims dies. Santa Susanna manté la seva tònica amb 1 únic contagi detectat en la passada setmana.

També es nota la baixada de la incidència als hospitals. En aquesta última setmana ha caigut a la meitat el nombre d’ingressats per culpa del covid. Actualment no hi ha cap ingressat per coronavirus a l’Hospital de Calella, mentre que a Blanes hi ha actualment 4 pacients amb covid. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics