Infants i gent gran col·laboraran en la decoració de Nadal de Palafolls

Les boles que pinten esl escolars de Palafolls. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de fa uns anys s’intenta que diferents col·lectius s’impliquin en la decoració nadalenca que omple els carrers de llum i color. Per exemple l’any passat els alumnes de les escoles locals van pintar ampolles de plàstic per construir un arbre de nadal que es va instal·lar al fòrum Palatiolo.

Enguany l’Ajuntament de Palafolls repeteix i busca involucrar els escolars del nostre municipi en l’elaboració dels elements decoratius de Nadal. Enguany s’amplia aquesta col·laboració i els alumnes de la llar d’infants, l’institut i les dues escoles locals participaran d’aquesta iniciativa. De moment no s’ha desvetllat quina serà la decoració final que elaboraran, però  fa dies que els alumnes pinten boles de porexpan que s’acabaran incorporan a la resta d’elements decoratius que aquests dies s’estan instal·lant arreu del municipi.

Una de les novetats d’enguany és que també la gent gran del nostre municipi s’implicarà en aquesta decoració de Nadal. Els usuaris del servei de Respir i també els avis i àvies del geriàtric de Palafolls col·laboraran en un element decoratiu específic.

Tant escolars com gent gran fa dies que estan immersos en l’elaboració d’aquests nous elements decoratius, ja que hauran d’estar enllestits el proper dia 26 de novembre, quan es farà l’encesa de llums amb una gran festa popular, però sobretot infantil.

Mentrestant s’estan col·locant els elements decoratius que s’han llogat  i que il·luminaran els principals carrers i places de la nostra vila així com les entrades de les urbanitzacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics