Èxit dels atletes palafollencs al Campionat de Tardor de Catalunya

Mar Paez, Ingrid Massó i Sara Couto que van participar a la marxa.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge es va celebrar la jornada final del Campionat de Catalunya de Tardor individual i per clubs, a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona.  El certamen es celebrava per les categories de promoció, des de la Sub10 fins la sub16.

Els atletes del CD Palafolls han tornat del certamen amb diferents èxits esportius.

En 1000 metres llisos, Hugo Rodríguez es va proclamar campió de Catalunya en categoria Sub10 després d’imposar-se  amb autoritat a la prova.

També en Pau Perales es va imposar als 2000m de la categoria sub12. A banda de proclamar-se Campió de Tardor, Perales va rebaixar la seva marca personal.

Mar Páez atleta Sub12, va convertir-se en sots-campiona de Catalunya a la prova de Disc, i també va aconseguir ser 5a a la prova de marxa, en la que també partyicipaven dues esportistes més del club palafollenc:  Ingrid Massó i Sara Souto que van acabar  6a i 8a respectivament.

Pau Perales, Campió de Catalunya dels 2000m SUB12

També destaca la plaça de finalista de Noa Freixas, atleta Sub14 de primer any, en el 220 metres tanques y 80 metres tanques, aconseguint quedar 7a rebaixant marca personal en les dues proves. Per la seva banda Carla Morató, atleta Sub14 va acabar 5a a la final de javelina.

Lara Liñares, també atleta Sub14 va ser 6a en llançament de disc, i Arnau Perales, el participant més jove del club, va quedar 6è en el llançament de pilota Sub10 en el seu primer any a la categoria.

Cal destacar que en aquesta jornada final hi participaven els 8 millors atletes que s’han classificat en cada prova desprès de les quatre jornades classificatòries realitzades durant el passat mes d’octubre, pel que el gran nombre d’atletes palafollencs en aquestes proves demostren el bon moment dels esportistes locals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics