Palafolls comença la redacció del seu Pla d’Educació i de Sensibilització Ambiental

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc ha arrencat aquests dies, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, l’elaboració d’aquesta nova eina que ha d’ajudar a conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de respectar, cuidar i protegir el medi ambient.

Comportaments com els abocaments incontrolats, la mala separació dels residus a casa, el mal ús de les zones forestals i d’altres actituds incíviques o negligents són les que aquest pla vol erradicar amb el dibuix de diferents estratègies de  sensibilització i d’educació ambiental.

Tot plegat, amb el canvi climàtic com a teló de fons i la necessitat de millorar la nostra relació amb el medi natural.

Ho explica Helio López, tècnic de Medi Ambient de Palafolls.

Per començar a treballar en aquest pla, l’Ajuntament necessita fer una diagnosi de l’actual situació, i per això aquests dies vol preguntar a la ciutadania sobre la seva percepció i la seva opinió amb diferents àmbits de la situació mediambiental i de conscienciació del nostre municipi.

L’enquesta busca la implicació de la ciutadania i de les entitats locals per poder radiografiar la situació de partida, i així ser més curosos en dibuixar les estratègies de futur.

Aquest nou Pla d’Educació i de Sensibilització Ambiental de Palafolls recollirà i proposarà diferents línies de treball per millorar la conscienciació mediambiental de la ciutadania, i es tira endavant gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics