Afectacions nocturnes a l’accés del polígon d’en Puigvert a partir de diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La matinada de diumenge a dilluns començaran els treballs per reasfaltar l’accés al polígon de Mas Roquet i d’en Puigvert des de l’entrada de Tordera, en el conegut com accés de Can Lucas. Les obres, que s’allargaran dues setmanes, només es faran de nit. De fet, segons informen des de l’Ajuntament, durant el dia es podrà circular per aquest vial ja que, tot i que hi haurà restriccions, mai s’acabarà de tallar el trànsit totalment. Es vol així evitar problemes d’accés en un dels polígons més importants del nostre municipi.

De fet, les obres tindran dues fases. La primera, que es farà durant la primera setmana, actuarà en el primer tram entre l’entrada de Can Lucas i la primera rotonda, mentre que la segona setmana s’actuarà, també de nits, entre aquesta rotonda i la de Bershka.

Fins i tot, les dues rotondes s’aniran reasfaltant per trams, garantint la circulació durant el dia.

Paral·lelament, també s’iniciarà el condicionament i pavimentació de la connexió amb el vial paral·lel a la N-II amb la zona de la benzinera del polígon. Tot i ser un tram curt de vial, els treballs que s’han de realitzar en aquest punt són més importants, ja que cal connectar els diferents serveis existents, per la qual cosa l’accés estarà tallat en una primera fase fins a principis de desembre i es tornarà a principis de gener i fins gairebé el febrer per una segona fase de treballs. 

Des de fa uns dies ja s’avisa de les obres al polígon i de les possibles afectacions puntuals al principal recorregut per accedir al polígon industrial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics