URGENT

El Juga Juga de Nadal recuperarà enguany el seu format habitual, adaptat a les mesures anti-Covid

Compartiu aquesta història

L’any passat, el parc infantil de Nadal es va haver de readaptar a les circumstàncies de la pandèmia i es va transformar per poder celebrar-se amb les mesures sanitàries corresponents.

Un any després, i amb una millora de la situació epidemiològica, l’Ajuntament de Palafolls ja té en marxa els preparatius per un nou Juga Juga, que enguany recuperarà el format tradicional d’abans de la pandèmia.

Ho farà, això sí, adaptant-se a les actuals restriccions anti-Covid i aplicant alguns canvis. D’entrada, hi haurà aforament limitat als espais, que tornaran a ser el teatre -pels més petits- i el Palauet -pels nens i nenes més grans.

Ho explica Sònia González, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls.

El Juga Juga de Nadal obrirà tres hores al matí -de 10 a 13h- i tres a la tarda -de 16:30h a 19:30h. El parc estarà en marxa del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener.

Degut a l’aforament limitat, el consistori ha hagut de plantejar canvis en la distribució dels espais del Palauet. D’aquesta manera, i per mantenir la mateixa oferta lúdica, es col·locaran algunes de les atraccions també a l’exterior del pavelló.

L’Ajuntament de Palafolls farà públic, d’aquí a pocs dies, el cartell amb tots els detalls del Juga Juga d’enguany.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics