URGENT

Un altre regidor de govern renuncia a la seva dedicació

Compartiu aquesta història

Aquest proper dijous passarà pel ple municipal el canvi de dedicació d’un dels regidors del govern municipal. Oriol Jordan, regidor de comunicació i noves tecnologies, tenia fins ara un 45% de dedicació laboral a l’Ajuntament, però a partir d’ara deixarà aquesta dedicació tot i que mantindrà la responsabilitat política de les seves carteres.

Es tracta del segon regidor que deixa la seva dedicació al consistori des de l’estiu, ja que Helena Carles també va renunciar al 55% de dedicació al consistori per tal de reincorporar-se a la seva feina docent a jornada completa.

Quan va començar l’actual mandat, tots els regidors tenien algun tipus de dedicació al consistori. N’hi havia 5 amb dedicacions parcials i 2 més amb dedicació completa.

A partir d’ara el govern tindrà 3 dedicacions exclusives, 2 més de parcials i dos regidors sense cap dedicació laboral.

Actualment tenen dedicació total al consistori la regidora d’esports Sònia González, la regidora de cultura i governació, Susanna Pla i l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany que just fa un any va augmentar la seva dedicació del 35 al 100%.

Amb tots aquests canvis l’organigrama del govern municipal, l’Ajuntament estalviarà entorn els 8.000€ en càrrecs electes respecte a l’inici del mandat

Dijous, en el ple municipal, es farà efectiu el canvi de dedicacions. El ple serà transmès en directe per Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics