Els alumnes de les escoles de Palafolls visiten la Biblioteca

Hi passaran diferents classes fins a finals de curs
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Biblioteca Enric Miralles torna a organitzar visites adaptades a les diferents edats escolars de Palafolls. Dijous passat ja van començar a rebre les visites i aquesta setmana han continuat. 

Els infants descobreixen la instal·lació i les seves possibilitats i ho fan guiats per les treballadores de l’equipament qui dinamitzen la visita amb contes i tallers adaptats.

Ahir visitava la instal·lació un grup de 2n de primària de Les Ferreries. Van jugar amb targetes amb les que construir un conte que després van explicar a la resta de companys. Una activitat  d’expressió i literatura amb la que han conegut de més a prop aquesta instal·lació. A més, ara tindran el carnet de la Biblioteca i han assegurat que hi vindran més sovint. Ens ho expliquen en Daniel, l’Elsa i l’Àlex de l’escola Les Ferreries.

Aquestes visites volen que els estudiants coneguin la Biblioteca i que, per tant, es converteixin en usuaris habituals de l’equipament. De moment cada dijous al matí rebran visites escolars de les 2 escoles fins a finals de curs. Anna Miralles, directora de la Biblioteca, explica que el proper curs també faran activitats pels estudiants de l’institut.

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls, que aquest proper estiu celebrarà 15 anys, va  rebre prop de 26.000 visites l’any 2019, el que suposa un centenar de visites cada dia d’obertura de la instal·lació.

Alumnes de 2n a la biblioteca ahir. RP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics