L’encesa dels llums de Nadal inclourà un planetari, una xocolatada i jocs gegants

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com ja va avançar aquesta emissora la setmana passada, enguany el fil conductor de la il·luminació de Nadal del centre girarà entorn a l’univers, i per això els llums del carrer Major simulen una galàxia de llums, gràcies als planetes que han pintat els nens i joves de Palafolls.

Aprofitant aquesta temàtica, l’ajuntament ha decidit donar forma a dos dies d’activitats entorn a l’encesa de llums prevista per aquest proper divendres. Així, una de les principals activitats serà un planetari instal·lat al teatre i que oferirà visites tant divendres com dissabte amb reserva de plaça obligatòria. En total hi haurà 320 localitats disponibles per les 16 sessions de planetari que es faran entre divendres a la tarda i dissabte, en torns de matí i tarda.

Així, divendres, a quarts de 5, coincidint amb la sortida de les escoles, es farà una xocolatada a la zona del centre. També es farà un taller d’estels i es podrà jugar amb els Jocs Gegants instal·lats en aquesta zona del poble. Tot plegat servirà per fer temps perquè es faci fosc, ja que a les 7 de la tarda està previst que s’accioni el botó que encén tot l’enllumenat nadalenc de la nostra vila.

L’endemà dissabte es continuaran oferint sessions del planetari així com es podran visitar diferents parades instal·lades al Fòrum Palatiolo on es podran fer alguns tallers encara per concretar.

A banda de la decoració elaborada pels estudiants del nostre municipi, enguany la gent gran del servei de Respir i del Geriàtric han col·laborat també en els elements de Nadal, i conjuntament han pintat les ampolles de plàstic que conformaran un gran regal que es situarà al Fòrum Palatiolo.

Les entrades pel planetari es poden reservar, ja des d’avui, al web entrades.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics