L’Escola de Música celebra Santa Cecília amb un berenar musical

Edifici del MiD, seu de l'escola de música
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui, 22 de novembre és Santa Cecília, la patrona de la música i des de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls es vol aprofitar aquesta celebració per oferir un berenar musical. A partir de quarts de 5 de la tarda part dels alumnes de l’escola, i també alguns dels professors del centre, oferiran audicions i música en directe a la sala d’exposicions del MiD alhora que també s’oferirà un petit berenar als assistents a l’acte.

Ho explica David Martínez, responsable de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls.

Cada any el centre celebra la festa de la seva patrona. L’any passat no es va poder fer per la pandèmia, però fa dos anys es va aprofitar per fer una exposició d’instruments per acostar l’amplissima gamma d’instruments als més petits.

Actualment el centre està immers en la preparació de les activitats que es preveuen per aquestes properes festes, especialment el concert de Sant Esteve que es recupera enguany, si la situació pandèmica ho permet.

L’escola de Música i Dansa de Palafolls gaudeix d’una molt bona salut amb més d’un centenar d’alumnes en les diferents classes musicals i una 70a d’estudiants a la vessant de dansa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics