URGENT

Malgrat destina 20.000€ a ajudar l’oci nocturn afectat per la pandèmia

Compartiu aquesta història

Fins a finals d’aquest mes, els establiments i empreses d’oci nocturn de Malgrat poden sol·licitar un ajut de fins a 1.000€ per  pal·liar els efectes causats pel tancament obligat de les seus locals arran de la pandèmia. L’Àrea de Promoció del Municipi preveu destinar 20.000€ a aquesta línia.

Segons el consistori , en l’actual situació, es “fa del tot necessari disposar d’instruments per a donar ajuda a aquest col·lectiu” afectat per la crisi econòmica derivada del COVID-19.

Amb aquesta línia d’ajuts,  és pretén impulsar l’activitat econòmica de Malgrat, tot atorgant liquiditat a aquest col·lectiu, i contribuir a facilitar el compliment de les seves obligacions empresarials, el manteniment de l’activitat i amortir la reducció dràstica d’ingressos que han patit en els últims mesos.

Cada empresa que es presenti a la convocatòria tindrà un màxim de 1000€ que haurà de justificar amb factures de subministraments, nòmines de treballadors, justificants de pagament de lloguers, o altres despeses acreditades mitjançant rebut bancari. Les despeses presentades han de ser d’entre l’1 de gener i el 20 d’agost d’enguany.

Aquest 1000€ es concediran en la seva totalitat, sempre i quan es justifiqui l’import correctament. En cas contrari, l’import a pagar serà proporcional a la justificació, tot i que sempre que es compleixin tots els requisits, les subvencions tindran un import mínim de 500 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics