URGENT

L’Hospital de Blanes detecta un brot de Covid a la seva UMEP

Compartiu aquesta història

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit suspendre l’entrada d’acompanyants a la Unitat de Mitjana estada Polivalent de l’Hospital Comarcal de Blanes des d’aquest diumenge.

El motiu és la detecció, aquest dissabte, de 14 positius de Covid-19 entre els 18 pacients hospitalitzats que hi ha actualment. També han donat positiu 3 dels professionals que treballen en aquesta planta.

D’aquesta manera, doncs, la planta ha quedat totalment aïllada i des d’aquest diumenge no es permet l’entrada d’acompanyants. Segons informa la corporació, des del centre ja s’ha informat als familiars dels pacients hospitalitzats de la situació. En casos excepcionals serà el personal sanitari qui decidirà permetre l’accés. A la resta de plantes de l’hospital es manté, de moment, el règim de visites establert actualment de 8 a 20 hores de dilluns a diumenge amb un sol acompanyant.

Des de l’ens sanitari s’assegura que s’estan aplicant els protocols corresponents del Departament de Salut i que s’està fent un seguiment acurat dels casos positius i vigilant l’evolució de les persones hospitalitzades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics