URGENT

Joan Mercader deixa l’alcaldia de Malgrat i abandona la política local

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha anunciat aquest migdia que renuncia al seu càrrec al capdavant del consistori i que posa punt i final a la seva etapa política a l’ajuntament malgratenc. Ho fa, afirma, per motius “estricament personals i familiars”.

Mercader ho ha anunciat a la sala de plens del consistori acompanyat de la resta de l’equip de govern de Malgrat. L’alcalde ha afirmat que haver-se dedicat al servei públic és un dels principals orgulls que pot tenir malgratenc.

Mercader assegura que haver representat a la ciutadania durant els darrers 10 anys ha estat “un gran orgull, plaer i honor”, i que ha estat una decisió difícil de prendre.

A la vegada, però, l’alcalde afirma que deixa el càrrec “amb la tranquil·litat d’haver-ho donat tot” durant tot aquest temps, i amb la seguretat que Malgrat es queda amb un govern “en bones mans”.

Mercader ha finalitzat la compareixença agraint la tasca del seu equip de govern, a l’oposició de Malgrat i als treballadors del consistori, així com a la ciutadania del municipi.

La decisió de Mercader s’ha conegut per sorpresa aquest migdia, després que l’Ajuntament de Malgrat convoqués una roda de premsa d’urgència aquest mateix matí.

La renúncia a l’alcaldia i a l’acta de regidor de Joan Mercader es farà efectiva demà divendres, amb la celebració d’un ple extraordinari urgent previst per les 19h. Jofre Serret, actual primer tinent d’alcalde de Malgrat de Mar, assumirà l’alcaldia en funcions fins que se celebri la sessió plenària que escollirà el nou alcalde o alcaldessa de la localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics