CaixaBank anuncia el tancament de l’antiga oficina de Bankia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els clients de l’antiga Bankia estan rebent aquests dies les comunicacions que anuncien que a partir del proper dia 7 de desembre l’oficina situada al carrer Major tancarà les seves portes i tots els clients passaran a dependre de l’oficina principal de CaixaBank al nostre municipi, situada davant l’església.

Fa uns mesos es va anunciar la fusió i integració de Bankia amb CaixaBank, cosa que ha suposat l’eliminació de més d’un miler d’oficines, sobretot en aquells municipis on hi havia duplicitat de locals, com és el cas de Palafolls, on les sucursals de Bankia i de La Caixa estan separades només per uns metres.

Fa només unes setmanes que els clients de l’antiga Bankia ja estaven integrats amb el sistema de banca en línia i caixers de CaixaBank, i ara s’ha sabut que l’entitat financera ha decidit tancar l’oficina de l’antiga Bankia i concentrar la seva activitat a la seva seu habitual de davant l’església. L’oficina de CaixaBank s’ha reforçat per absorbir el volum de nous clients; s’hi ha posat un nou caixer autòmàtic i també es mantindrà part de la plantilla de la seu de Bankia a Palafolls.

Segons el comunicat que reben els clients, la concentració de l’atenció a l’oficina del carrer Francesc Macià es deu al “repte d’oferir un servei millor” als clients de l’antiga Bankia.

De fet, Bankia va néixer fa 10 anys fruit de la integració de diferents caixes d’estalvis, entre elles Caixa Laietana, una de les primeres entitats financeres que va tenir seu a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics