URGENT

3 empreses es disputen el contracte de neteja viària a Palafolls

Compartiu aquesta història

A principis d’aquest mes de novembre finalitzava el termini de presentació d’ofertes per participar al concurs públic per trobar la nova empresa que s’encarregarà de la neteja dels carrers i places de la nostra vila.

En total es van presentar 5 ofertes, de les quals només en queden 3 a la cursa, ja que una d’elles va presentar l’oferta 5 minuts després de tancar-se el termini i una altra no havia signat correctament la documentació requerida al plec de clàusules.

Ara, la mesa de contractació obrirà el tercer i últim sobre, el de la proposta econòmica, abans de proposar la contractació d’una de les tres empreses que encara continuen en el procés.

Les empreses que continuen en el procés són la malgratenca Germans Alum, que s’encarrega de la recollida d’escombraries a Malgrat de Mar; Innovia Coptalia, amb seu a Madrid i que ja s’encarrega del servei de neteja viària i de platges de Malgrat,i la divisió de neteja de l’empresa OHL, també amb seu a Madrid.

L’Ajuntament de Palafolls busca l’empresa que s’encarregarà de mantenir nets els carrers de la nostra vila en els propers 4 anys, amb un valor estimat de contracte de 2,2 Milions d’euros, a l’espera de saber les possibles rebaixes proposades pels licitadors en el sobre 3.

Aquesta empresa haurà de netejar la totalitat de la xarxa viària municipal, incloent calçades, voreres, parcs, places, passatges i aparcaments públics, així com parterres, escocells i la neteja d’excrements d’animals. 

Un servei que, al centre i a Santa Maria, caldrà donar almenys 3 dies per setmana, mentre que a urbanitzacions i Sant Lluís almenys cada 15 dies.

També buidarà les papereres, netejarà el mercat setmanal i s’haurà d’encarregar d’esborrar les pintades i graffitis allà on indiqui l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics